Verhuurders

Kwaliteitsmanagement

EHV Wonen luistert naar uw wensen en bewaakt uw belangen en investeringen. U wordt hierbij zoveel betrokken als u zelf wilt.

EHV Wonen gaat als volgt te werk:

  • Wij maken professionele foto’s van uw woning
  • Wij plaatsen een uitgebreid profiel van uw woning op onze website en op andere sites zoals www.pararius.nl
  • Uw woning wordt opgenomen in mailings en nieuwsbrieven voor onze woningzoekenden
  • Wij regelen bezichtigingen in overleg met u en met de eventueel huidige bewoner
  • Wij selecteren de juiste kandidaten en voeren een achtergrond check uit
  • Wij stellen de huurovereenkomst op die voldoet aan uw wensen en aan de wettelijke bepalingen. De huurovereenkomsten zijn op basis van het ROZ model
  • Wij begeleiden u met de huurovereenkomst, inspectie van de woning en de sleuteloverdracht

Buiten deze service biedt EHV wonen ook extra service bij eventuele huuropzegging. U kunt ons tijdens de gehele huurperiode benaderen voor hulp of advies. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om u bij te staan.

Betrouwbare langetermijnrelaties

EHV Wonen bouwt graag langetermijnrelaties op met verhuurders. Onze betrokkenheid bij u komt tot uiting in vriendelijke, persoonlijke begeleiding en actueel, deskundig advies met betrekking tot de verhuur van uw woning.

Bemiddelingskosten voor verhuurder

Nu de kogel definitief door de kerk is na de uitspraak van de Hoge Raad (http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2015:1437), zijn wij als bemiddelingskantoor genoodzaakt om de bemiddelingscourtage bij de verhuurder (opdrachtgever) te halen:

Bij de totstandkoming van een huurovereenkomst met een looptijd van minimaal 12 maanden brengen wij een bemiddelingscourtage in rekening van een halve maandhuur exclusief 21% BTW.

Bij huurovereenkomsten korter dan 12 maanden hanteren wij een vaste bemiddelingscourtage van €350,- exclusief 21% BTW.

Graag lichten wij e.e.a. toe in een persoonlijk gesprek indien gewenst, om een goede en vruchtbare samenwerking te waarborgen.

Aan de slag met EHV Wonen

Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt ons tijdens kantooruren bellen op

+31 (0)40-211 80 55. Mailen kan natuurlijk altijd via welkom@ehv-wonen.nl. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs om onze gunstige voorwaarden met u te bespreken.

Download hier de Algemene Bemiddelingsvoorwaarden Verhuurder.