Bedrijven

Informatie voor Bedrijven

Geschikte woonruimte vinden voor uw werknemers, zowel voor de korte als voor de lange termijn, vergt veel tijd, inspanning en brengt vaak kosten met zich mee.

EHV Wonen biedt u graag efficiënte en effectieve hulp bij het zoeken naar huurwoningen. U maakt op no cure no pay basis gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket. Alleen wanneer EHV-Wonen voor u een geschikte woning gevonden heeftt, betaalt u ons eenmalig bemiddelingskosten.

EHV Wonen verricht de volgende werkzaamheden voor u:

  • Wij nemen u het gehele zoekproces uit handen door beschikbare woningen voor u te selecteren die aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Voor de korte en de lange termijn, gemeubileerd en ongemeubileerd
  • Wij regelen vervoer voor het bezichtigen van woningen
  • Wij bezorgen u een gedetailleerd inspectierapport en beheren de inventarislijst
  • Wij adviseren en begeleiden u gedurende het gehele huurtraject
  • Namens u onderhandelen wij met en onderhouden wij contact tussen uw bedrijf en de verhuurder

Goede relaties

Ons omvangrijke bestand van huurwoningen groeit dagelijks. Bekijk ons aanbod hier. Als u uw bedrijf bij ons inschrijft ontvangt u onze wekelijkse nieuwsbrief met gedetailleerde nieuwe aanbiedingen. Onze vaste klanten ontvangen korting op de bemiddelingskosten en wij zullen alles in het werk stellen om onze diensten af te stemmen op uw specifieke wensen.

Inschrijving

Wilt u gebruikmaken van EHV Wonen? Schrijf u nu in of bel of mail ons. Afhankelijk van uw behoeften selecteren wij de beste woningen voor u en bieden wij u het voordeligste servicepakket

Eenmalige bemiddelingskosten

Het enige wat uw bedrijf bij ons betaalt is een eenmalige bemiddelingsvergoeding, ter waarde van één maandhuur exclusief 21% BTW. U betaalt ons pas bij een succesvolle bemiddeling: no cure no pay.

De bemiddelingsvergoeding is inclusief contractkosten (deze bedraagt gewoonlijk € 300,= + 21 % BTW ), inspectie, sleuteloverdracht en eventuele gebruik van onze andere services. Indien in de maandhuur servicekosten en/of voorschotnota zijn inbegrepen, wordt de bemiddelingsvergoeding hierover doorberekend. De vergoeding die u betaalt is voor de gehele service die wij u bieden en inclusief alle service en diensten gedurende de gehele huurperiode tot vertrek uit de woning. U vindt onze voorwaarden op het inschrijfformulier.

Korting voor vaste klanten en kortetermijnhuur

Bedrijven die regelmatig gebruikmaken van onze diensten ontvangen een korting op de bemiddelingskosten. Ook voor kortetermijnhuur is dit van toepassing. Neem contact met ons op om te bepalen of u hiervoor in aanmerking komt.

Uitgebreid dienstenpakket

Wij nemen graag met u door hoe wij u en uw bedrijf optimaal van dienst kunnen zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden en dienstenpakketten met ons te bespreken.